FDSH reagon: Governator per shqiptaret dhe jo per politiken

10580222_836021453096519_4423349005023602779_n (1)Fronti Demokristian Shqiptar vlereson punen e Prokurorise se Pergjithshme dhe sidomos te prokurorit Ramadan Troci, i cili luftoje presionet dhe ushtroje detyre duke zbatuar ligjin.

Arrestimi i Fullanit per FDSH eshte nje ogure i mire se drejtesia mund te kthehet ne sherbimin e saj primar, te ruajtjes e zbatimit te ligjit perballe cdo qytetare.

FDSH mendon se arrestimi i Fullanit nuk duhet te perdoret nga Pushteti per ta zevendesuar me nje zuzar tjeter te ngjashem, i cili do te vazhdoje te vjedhe te financoje politiken e fusata elektorale.

FDSH kerkon transparence ne zgjedhjen e governatorit te ri, i cili duhet te jete nje strateg per te nxjerre nga kriza financat shqiptare e per te kthyer besimin e kursimtareve