Fotolajm-Ukrahine Vs Shqiperia

Home » Aktualitet » Fotolajm-Ukrahine Vs Shqiperia

By Redaksia on September 29, 2014. No Comments

10422159_856372817729582_433605982249782100_nNe Ukrahine shembin dhe heqin monumentin e Leninit e ne Kavaje shembin monumentin e fitores dhe demokracise

Leave a Reply