Kurti: Presidentja na degjoje

Home » Aktualitet » Kurti: Presidentja na degjoje

By Redaksia on September 29, 2014. No Comments

10251951_856375961062601_3586725713948964014_n“Presidentja ishte e interesuar për mendimin dhe qëndrimin tonë se si është më së miri që të dalim nga kriza institucionale, përkatësisht të bëhet zgjedhja e Kryeparlamentarit.

Leave a Reply