LDK-AAK-Nisma marreveshje qeverisje. Thaci zyrtarisht ne Opozite

marreveshja_nisma
Koalicioni LDK-AAK-NISMA dhe Lëvizja Vetëvendosje nënshkruan marrëveshjen për bashkëqeverisje. Këto subjekte kanë finalizuar dje marrëveshjen ndërkohë që sot në një takim në Kuvendin e Kosovës liderët e tyre kanë vërë firmat.

Ndërkohë Kryesia dhe Këshilli Drejtues i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) i ka dhënë mbështetje të plotë marrëveshjes së arritur, në parim, midis koalicionit LDK-AAK-NISMA dhe Lëvizjes Vetëvendosje, për ndërtimin e institucioneve të vendit.

Kryesia dhe KD i AAK-së përcjellin mbështetjen e plotë për angazhimet dhe përkushtimin e kryetarit Haradinaj dhe të partnerëve të koalicionit, për zhbllokimin sa më të shpejtë të situatës së krijuar në institucionet e vendit.