Marredheniet tregtare italo-shqiptare drejt nje perspektive te re

10628337_698971200184172_6651405184419380314_nSot ne mjediset e zyre se z. Ndocaj, Perfaqesuesit e Konfindustrise Shqiptare u realizua nje takim mjaft frytedhenes me nje grup investitoresh italian te Lombardise e Regio Emilia ku u diskutua per perfaqesimin e suksesshem te Shqiperi ne Expo Milano. Gjithashtu, u fol per mundesi reale te investimeve lombardeze ne Shqiperi ne sektor te ndryshem. Marredhenie ekonomike italo-shqiptare duhet te hyjne ne nje perspektive te re e kjo eshte e mundur permes promovimit dhe lobimit te Shqiperise. Z. Ndocaj vazhdimisht ka lobuar per forcimin e marredhenieve ekonomike e tregtare mes Italise e Shqiperise, por tashme duke qene se eshte perfaqesues zyrtare i Konfindustrise Shqiptare ne Lombardi e San Marino keto lobimi do te kalojne ne format formale dhe institucionale shteterore.