Nese Fullani nuk behet shok qelie me Meten edhe ai duhet te lirohet

videoja-meta-prifti-300x240

Fullani hajdut por mjeshter, sepse nuk dogji duart e perdori mashen. Pra, deri tani nuk ka asnje prove konkrete per implikim personal ne vjedhjen e Bankes. Ai mban pergjegjesi si drejtues i institucionit qe mund te themi nuk ka qene ne pamje te pare i kujdeshem per te kontrolluar institucionin qe drejtonte. Ndersa, Meta me video, me ze dhe fitoje nje ceshtje nga nje vendim i turpshem 5 me zero. Athere, o edhe Meta do te shkoj e te behet shoke qelie me Fullanin, ose edhe Fullani duhet te lirohet e madje te behet minister i financave per llgari te Metes, meqe edhe ky eshte mjeshter ne vjedhje si ai dhe motoja e partise LSI. Sic duket memoria e qyetareve eshte e shkurter.