Opozita e vendosur per bojkot

Home » Aktualitet » Opozita e vendosur per bojkot

By Redaksia on September 8, 2014. No Comments

basha_me_aleatet
Rakordimi i punës së grupeve alternative të ngritura në PD dhe inciativa për referendume lokale kanë qenë dy çështjet kryesore të diskutuara sot në mbledhjen e kryesisë së grupit parlamentar të PD-së ku ka marrë pjesë edhe aleati Republikan, Fatmir Mediu.

Grupet e punës të cilat janë ndarë në bazë të komisioneve parlamentare, do të shqyrtojnë çdo ligj dhe vendim të qeverisë, për të dhënë më pas nga selia blu argumentet kundër nismave.

Leave a Reply