Sarkozy do te rikthehet ne Polike

137124
Do të garoj për drejtimin e UMP-së
FRANCE- Ish-Presidenti i Francës, Nicolas Sarkozy shpall rikthimin e tij në politikë. Sarkozy, i cili drejtoi Francën për një mandat në vitet 2007-2012, tashmë thotë se do të marrë pjesë në garën për drejtimin e partisë UMP.

“Do të rikthehem në politikë dhe do të marr pjesë në garën për drejtimin e partisë. Do të garoj për drejtimin e UMP-së”, është shprehur ish-Presidenti i Francës, Nicolas Sarkozy.