Shqiperi/ Pritje madheshtore e Papes e per pak caste bindet se ndodhet ne token e Shejte

00papa-gente2
Ne nje momente kur besimi katolik duket se eshte ne krize, sepse ne Europe ka rene numri i besimtareve pratikant e shume kisha po shkurezohen per shkak te munges se besimtare. Ne Shqiperi papa ka gjetur token e premtuar, te shejte, Jeruzalemin e vertete. Papa eshte emocionuar shume nga kjo mase e jashtezakonshme shqiptaresh qe kane dalur neper rruge per ta pritur dhe pershendetur. Shiu qe po shoqeron meshen e shejte eshte nje simbol begatie dhe nje shenje per Paqe ne Rajon.