Vrau fqinjin dhe i plagosi gruan, “Arrest me burg” për Azem Ukën

Home » Aktualitet » Vrau fqinjin dhe i plagosi gruan, “Arrest me burg” për Azem Ukën

By Redaksia on September 3, 2014. No Comments

Vrau fqinjin dhe i plagosi gruan, "Arrest me burg" për Azem Ukën

“Arrest me burg” ka vendosur Gjykata e Lezhës sot për Azem Ukaj, i cili dyshohet së ka vrarë Berilion Kaçorri, si edhe ka plagosur bashkëshorten e këtij të fundit, O. Kaçorri.
Ngjarja ka ndodhur në datën 1 gusht në fshatin Lufaj të  Mirditës.
Nga hetimet paraprake  dyshohet se autori e ka ndërmarrë këtë veprim pasi e akuzonte viktimën se i ngacmonte të shoqen.

 

Leave a Reply