G20-Putin i meson Merkelit naten e pare te marteses

merkel_sheh_me_inat_putin
Presidenti rus Vladimir Putin ka folur rusisht në një takim me liderët evropiane në samitin e G20 ku nuk është përmbajtur dhe me një shprehje plot shaka, por që ka tingëlluar keq në sy të kancelares gjermane Angela Merkel.

Duke folur mbi një temë, Putin thotë se ‘për këtë çështje qarkullojnë shaka të ndryshme, si kjo, ‘Nuk ka rëndësi se çfarë do të bësh natën e martesës, rëndësi ka që përfundon e q…’.

Pas këtyre fjalëve në sallë pati të qeshura, por vërehet shikim i “akullt” i kancelares gjermane Angela Merkel drejtuar liderit rus, Vladimir Putin.