Lezha ka nevoje per nje ndryshim rrenjesor e ne interes te lezhjaneve

lezha_per_faqenRedaksionale

Ne Lezhe kryqezohen interesa aq te ashpra e te medha sa pak ndoshta e kane idene. Keta interesa vazhdojne nga politika e brendshme, interesa klanesh, ekonomike dhe pse jo edhe mafioze. Gjithashtu, tashme ne Lezhe kemi edhe interesa nderkombetare, Kinezet ne Shengjin, mundesia e nje kampi ushtarak, mundesia e nje Centrali berthamor per energjine. Flitet per trafiqe armesh qe behen e promovohen nga Lezha. Pra, interesat jane te medha, por jo gjithmone kane te bejne me interesat e qytareve. Megjithate, Opozita duhet te kete guximin dhe force te bej nje ndryshim radikal ne Lezhe e te mbroje mbi te gjitha interesat e lezhjaneve. Nuk duhet te mbeshtet asnje kandidature qe nuk merr pelqimin e lezhjaneve dhe qe tradhton interesat e tyre. Lezha eshte motorr i ekonomise shqiptare, dhe nuk duhet te jete ne duar te gabuar ashtu sic eshte sot.