Liguria, stuhi, reshje te forta shiu e permbytje

received_730585227022769
Liguria eshte perfshire qe nga nata e kaluar nga reshje te shumta shiun te citat ka sjelle probleme te shumta. Ne disa raste disa perronj kane dale nga shtrati duke permbytur zona. Nuk kane munguar raste rreshqitjesh dheut. Pra, ne gjithe Ligurian, por sidomos ne Sovona e Genova reshjet e shumta ka bere te mbushen me uje shese e rruge, por qe fale punes se Mbrojtjes Civile dhe pompa brenda pak kohes gjendja eshte normalizuar. Pritet nga e hena pas nje pauze te shkurter te kthehet alarm per shi me intensitet te larte.