Ngrihet per here te pare flamuri kombetar ne institucionin shqiptar te Lugines se Presheves

gfyhrt_640x351Për herë të parë/ Lugina e Preshevës vë flamurin shqiptar në institucione (video)
Në Luginën e Preshevës, 28 Nëntori është shënuar me vendosjen e flamujve kombëtarë në ndërtesat e institucioneve në Bujanoc e Preshevë. Kryetari i sapozgjedhur i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliu, në ballkonin e këtij institucioni sot vendosi flamurin kombëtar në prani të dy kryetarëve të komunave,

Preshevë e Bujanoc. “Sfida më e madhe është tani që shqiptarët të drejtohen, unifikohen në rrugën e drejtë e të mirë, drejt Tiranës e Prishtinës. Për këtë koalicioni ka marrë një obligim dhe kemi parimet për të nderuar ushtarët të cilët luftuan për të qenë vetëvendosës në Luginë të Preshevës, për të nderuar referendumin e vitit 1992, për të drejta dhe tekste mësimore që vijnë nga Tirana e Prishtina, si dhe valimi i simbolit kombëtar siç po valon sot në Bujanoc pasi nuk ka kompromis” – u shpreh Musliu.