AK tubohet në 547 vjetorin e vdekjes së Skënderbeut. S’ndodhet as kryeministri dhe as 4 lapsat e tij fetar

Screen-Shot-2015-01-17-at-12.42.57-PM-300x193Sot Aleanca KuqeZi përkujtoi 547 vjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti.

Përveç partisë Aleanca KuqeZi, e cila mund të konsiderohet e vetmja forcë politike që ka bërë traditë realizimin e aktiviteteve në 17 Janar në respekt të heroit kombëtar, asnjë subjekt tjetër politik apo levizje patriotike nuk u përmend për datën e vdekjes se heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti.

Nga Kalaja e Krujës, Kreshnik Spahiu dhe aktivistët e Aleancës KuqeZi kanë përkujtuar 547 vjetorin e vdekjes së Gjergj Kastriotit.

Mësohet se në përvjetorin e vdekjes së heroit kombëtar nuk ndodhej as kryeministri dhe as 4 lapsat e tij fetar.

Gjithashtu, siç bëhet e ditur, asnjë parti politike shqiptare nuk realizoi aktivitet në këtë ditë jubile./ opozita.com/