ALBtelecom me trendet më të fundit të teknologjisë në Shqipëri ( Video)

Drejtori i Grupit të Teknologjisë në ALBtelecom dhe Eagle Mobile, z. Murat Çakmak flet për zhvillimet më të rëndësishme teknologjike të kompanisë në vitin 2014, shërbimin e IPTV-së (ALBtv), planet e kompanisë për investimet dhe projektet e vitit 2015, e shumë të tjera.