Eskluzive nga Parisi-PËRFAQËSUESIT E KOMUNITETEVE FETARE TË SHQIPËRISË MARRSHOJNË NË PARIS.

10921703_359290930920922_2095482141_n 10913501_359290980920917_812331584_nLeon Molla

Sot në marrshimin për kujtim të ekzekutuarve nga dy vëllezërit terrorist Algjerian në ambjentet e Revistës Saterike Franceze Charlie Hebdo ku u ekzekutuan 5 gazetarët, Wolincki, Cabu, Charb, Tignous, Bernard Maris, dy policë dhe 5 kalimtarë të rastit. Përfaqësuesit eKomuniteteve Fetare të Shqipërisë bashkë me Kryeministrin Rama Marrshuan në respekt të tyre në Paris të cilët vendosen Kurorë me Lule. E vetmja përfaqësuesit e Shqipërisë ranë në sy nga pjesmarrësit nga prezenca e 4 përfaqësuesve të komuniteteve fetare, Katolik, Musliman, Ortodoks dhe Bektashian.