PDK ndez motorret- Gati per zgjedhjet Lokale/Sfide eshte Bashkia e Lezhes

10958264_924205284278135_469127118_n

10957980_924205440944786_752679523_n

10956027_924205320944798_833666384_n

10965484_924205350944795_584107168_n

10967723_924205397611457_1442167393_n
Ashtu sic ishte njoftuar, sot ne seline qendrore te PDK u organizua takimi i Kryesise me Kryetaret dhe strukturat rajonale. Mbledhje e natyres organizative u drejtuar nga Kryetar z. Nard Ndoka, nga zv. Kryetari z. Eduart Ndocaj e perfaqesues te tjere. Kjo mbledhje organizative kishte si rend dite “Zgjedhjet Lokale” si dhe riorganizimi dhe pershtatja e strukturave rajonale me objektiv perfaqesimin e forte te PDK me Kandidatet e saj ne gjithe territorin. PDK eshte partia e pare Opozitare qe ka ndezur motorret e fushates elektorale dhe bene nje takim me strukturat pikerisht per zgjedhjet lokale. Gjate mbledhjes me unanimitet u konfirmuar zv. Kryetari z. Ndocaj, si kandidat i PDK per Kryetar Bashkie Lezhe. Megjithate, ne mbledhje u cilesuar se PDK eshte e hapur per te bashkepunuar me gjithe spektrin e djathte dhe Opozitar per te mbeshtetur Kandidaturen e z. Ndocaj, sepse Lezha eshte nje beteje per te gjithe te Djathten. Gjithashtu, gjate mbledhjes se PDK u folen edhe ceshtje te hapjes se PDK kundrejt prurjeve te reja qe duan te kontribuojne nen logon e Demokristianeve. Per z. Ndocaj, ky ishte takimi i pare me Strukturat e PDK qe nga marrja e postit te zv. Kryetarit.