Thaçi: Shkarkimi i Jabllanoviç përgjegjësi e Kryeministrit, ofroj mbështetjen time

thaqqqq
Thaçi: Shkarkimi i Jabllanoviç përgjegjësi e Kryeministrit, ofroj mbështetjen time
Zëvendës/Kryeministri dhe njëkohësisht Ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se shkarkimi i ministrit Aleksandër Jabllanoviç është përgjegjësi e Kryeministrit Isa Mustafa.

Sipas tij, Kryeministri ka mbështetjen e tij për marrjen e këtij vendimi.

“Natyrisht përgjegjësitë e kryeministrit janë të përcaktuara qartë dhe është në autoritetin e tij kjo çështje. Kryeministri e ka mbështetjen time në çdo vendimmarrje të mëtejshme. E ritheksoj edhe nga ky moment jashtëzakonisht i veçantë për gjithë kombin shqiptar se institucionet do të marrin vendimet më të drejta të mundshme në kuadër të respektimit të plotThaçi: Shkarkimi i Jabllanoviç përgjegjësi e Kryeministrit, ofroj mbështetjen time

Thaçi: Shkarkimi i Jabllanoviç përgjegjësi e Kryeministrit, ofroj mbështetjen time
Zëvendës/Kryeministri dhe njëkohësisht Ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se shkarkimi i ministrit Aleksandër Jabllanoviç është përgjegjësi e Kryeministrit Isa Mustafa.

Sipas tij, Kryeministri ka mbështetjen e tij për marrjen e këtij vendimi.

“Natyrisht përgjegjësitë e kryeministrit janë të përcaktuara qartë dhe është në autoritetin e tij kjo çështje. Kryeministri e ka mbështetjen time në çdo vendimmarrje të mëtejshme. E ritheksoj edhe nga ky moment jashtëzakonisht i veçantë për gjithë kombin shqiptar se institucionet do të marrin vendimet më të drejta të mundshme në kuadër të respektimit të plotë.