Tiranë- Qindra studentë protestuan edhe sot

1526445_967080863319612_992777991207301132_n

10418354_967081123319586_3266107948925281467_nSot, përsëri protestuan qindra studentë për trajtimin e padrejtë të bërë nga kjo Qeveri për shkak të vendimeve VKM që studentët që vijnë nga universitet private të mbyllura duhet të paguajnë nga 4-7 herë më shumë se sa studentët që vijnë nga institucionet publike.
Madje, të privilegjuar janë edhe studentët e huaj që vijnë për të studiuar në Shqipëri. Kjo është protesta e radhës pas kërkesës u dorëzuan grupeve Parlamentare për çuar çështjen e tyre në Gjykata Kushtetuese.
Në mbështetje të studentëve është shprehur PD, e në veçanti dr. Berisha dhe z. Myqerm Tafaj që janë të vendosur ta mbrojnë çështjen e studentëve në të gjitha shkallët e gjykimit.