Ditar nga Fushata e Eduart Ndocaj

received_417368278430483

received_417368258430485

received_417368228430488
Denoncim:

Banoret e fshatit Spiten (Lezhe) kerkuan te takohen me kanidatin z. Eduart Ndocaj, te cilit i denoncuan faktin se fshati i tyre po shkaterrohet per shkak te perroit qe sa here bie shie kthehet ne nje lume te verete. Shteti dhe institucionet vendore kane 20 vjet qe nuk nderhyrjne per te marxhinuar kete perrua qe po u gerryen dheun poshte kembeve dhe shtepine rrezikojne te shemben te gjitha-thane banoret.
Z. Ndocaj u takua me banoret, vizitoje nga afer situaten dhe tha se: “eshte e turpshme se si po braktisen qytetaret ne meshiren e fatit. Mjaftonte nje investim i vogel me mure cimente e me gurre me rrjete per te marxhinuar perroin. Por, pushteti vendor eshte i interesuar vetem per te mbushur xhepat. Pas 21 Qershorit, me fitoren time si Kryetar Bashkie, Pushteti Vendor do te kthehet ne sherbim te komunitetit”.