Eduart Ndocaj, Kandidat per Bashkine Lezhe se shpejti me nje projekt gjigande per zhvillimin urbane te Lezhes.

10425886_782409875173637_7592473679606223489_n 10959704_782409811840310_2603278751744309562_n 10959304_782409848506973_6172724734925450921_n 10986940_782409748506983_2303782397950902667_n 10991127_782409581840333_5352941883879049630_n 11001733_782409785173646_2591451235095504194_n 10998090_782409681840323_4577950919564909839_n
Sot, Eduart Ndocaj se bashke me nje grup ekspertesh italo-shqiptare ka vizituar nga afer zonen e lumit te Lezhes si dhe nga vezhguar nga lart Keshtjelles zhvillimin urban te Lezhes. Kjo eshte bere, sepse shume eksperte qe jane pjese e stafit elektoral te z. Ndocaj, mes tyre dhe eksperte me te mire Italiane jane pjese e hartimit te nje projekti te gjigande te zhvillimit urban te Lezhes, i cili do te vihet ne zbatim brenda mandatit te pare. Ky projekt parashikon kthimin e lumit te lundrushem dhe unazen e madhe