FOTO/ Lutet të gjejë të dashur me këto foto!

Home » Aktualitet » FOTO/ Lutet të gjejë të dashur me këto foto!

By Redaksia on February 16, 2015. No Comments

FOTO/ Lutet të gjejë të dashur me këto foto!

Sam Faiers jo vetëm që është e kënaqur me trupin e saj, por ajo është shumë e sigurtë se do gjejë sërish dashurinë e jetës së saj pasi ka kaluar mjaft kohë single.

Dhe Sam ka treguar trupin e saj në një set fotosh të nxehtash për Shën Valentin. Me këto foto, me siguri 24 vjeçarja do e gjej shpejt një të dashur!

Leave a Reply