JETO AVENTURËN E DASHURISË ME SURPRIZAT E ALBTELECOM

Gazeta DitaMuaji shkurt është muaji i dashurisë, ndaj ALBtelecom edhe në këtë Shën Valentin vjen me surpriza. Kompania ka menduar t’i sjellë më pranë të dashurit e zemrës për të jetuar aventurën e tyre të dashurisë me ofertën më të fundit të ALBtv.

Një tablet dhuratë AX10 ose një Eagle USB modem me muaj internet falas pret çdo abonent që zgjedh një nga paketat televizive ALBtv.

Me anë të tabletit dhuratë ju mund të shtoni komunikimin dhe lundrimin në internet kudo që ndodheni, për të mos humbur asnjë moment të veçantë të jetës suaj. Edhe Modemi Eagle USB do t’ju mundësojë lidhje interneti në çdo cep të vendit ku Eagle mundëson sinjalin e tij 3G.

ALBtelecom dhe Eagle Mobile në çdo festë ofron surpriza dhe oferta, duke u bazuar në nevojat dhe kërkesat e abonentëve.

Shpejtoni të surprizoni të dashurit tuaj!

Për më shumë informacion, vizito www.albtelecom.al ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.