Me e mire e ema se e bija (Foto)

​Asnjëherë më parë se sa tani mosha nuk është sfiduar në aspektin e dukjes bukur dhe linjave pothuajse perfekte.

Ajo i ka 47 vjeç, mirëpo vizitat në ‘gym’ i bën nga 4 deri në 5 herë në javë.

Për këtë arsye, ajo është edhe motivimi më i madh për vajzën e Jen Shelter, e cila njihet edhe si femra me prapanicën më të bukur në Instagram dhe botë.

Në një nga postimet e Jen në Instagram ajo e ka prezantuar edhe nënën e saj në kostum larje me legjendën: “Ajo i ka 47 vjeç ndërsa ushtron 4 deri në 5 herë në javë”.

Ajo më tej e ka falënderuar të ëmen për motivimin duke thënë se pavarësisht moshës secila femër mund ta ndryshojë trupin e saj nëse për këtë mundohet sado pak.