Mrekullia e natyrës mes shkretëtirës, qyteti magjik në Peru “çmend” botën

160176
Mrekullia e natyrës mes shkretëtirës, qyteti magjik në Peru “çmend” botën
Një qytet i mahnitshëm ndodhet mes shkretëtirës në Peru. Një oaz o pabesueshëm lulëzon mes kësaj shkretëtire.

Oazi është krijuar mes një vendi me klimën më të thatë në botë dhe është një oaz me pemë të mahnitshme palme.

Qyteti magjik quhet Huacachina dhe bën pjesë në listën kryesore të turizmit aventurier.

Mësohet se aty jetojnë 96 banorë, duke krijuar biznese të vogla mes kësaj mrekullie të natyrës.