Home » 2015 » April

Mungesa e strategjise dhe medyshja e leadershipit po fundos PD

Mungesa e strategjise dhe medyshja e leadershipit po fundos PD

Partia Demokratike po përballet me probleme të mëdha para zgjedhjeve lokale të 21 qershorit, mbi përzgjedhjen e kandidatëve dhe marrdhëniet e tensionuara me aleatët. Pas daljes nga koalicioni të PDIU-së, rrezikon që PD-së t’i largohen dhe aleatët e tjerë. Partia Republikane një nga aleatët më strategjikë, ka kërcënuar se do…