Banoret e Torovices i kane perzene dje rilindaset Mimi Kodheli vazhdon mashtrimet edhe 2015, pasi keta te fundit i kane mashtruar ne 2013-ten Mimi Kodheli vazhdon mashtrimet edhe 2015

kodheli-300x200 gjadernje autobuz i paguar nga Tusha e ndjekin kudo dhjet mi leke ne dite paguhen per aparence ne miting sepse si shkon me askush keti mashtruesi ordiner .

Por Banoret e Torovices i kane perzene dje rilindasit, pasi keta te fundit i kane mashtruar ne 2013-ten. Gjate nje takim qe kane zhvilluar dje ne Torovice Tushaj, Kryemadhi, Kodheli dhe Kadeli ato pak banore qe kane qene ne takim, pasi pjesa tjeter kane shkuar nga Lezha nuk jane pritur aspak mire. Ata ju kane kerkuar llogari atyre per rrugen te cilen e kishin premtuar ne 2013-ten dhe nuk e kane realizur. Baoret ju kane bere et ditur atyre qe nga