Bashkimi Ndocaj – Bajraktare ne bajrakun e Manatise, tregues i fitores se thelle se Z. Frrokaj ne komunën e Kolshit

Banoret e Manatise i kane rezervuar një pritje madhështore kandidatit te Djathte për Bashkinë e Lezhës Fran Frrokaj , duke i dhëne një sinjal te qarte për nje fitore te thelle ne ketë zone. Banoret kane shprehur urrejtje te madhe ndaj te majtës e cila i mashtroj ne 2013 dhe nuk beri asgjë për ketë zone. Banoret po presin datën 21-qershor qe te ndëshkojnë me vote masive rilindjen dhe përafruesit politik te kësaj zone te cilët nuk bene asgjë për ta. Fran Frrokaj është njeriu qe i duhet Lezhes, jo sekti monetar LSI Tusha e Kryemadhi te cilët e kanë marre peng ketë qytet. Unë jam ne krah te Fran Frrokaj Per Lezhen dhe se bashku do tija dalim qe Lezha te jete e Lezhjaneve, pasi fitorja e thelle do te vije pikërisht nga Komuna e Kolshit. Falënderoj Bashkëfshataret e mi për ketë pritje madhështore qe i betë mikut dhe kryetarit te ardhshëm Z. Fran Frrokaj .

Me shume respekt,
.
Eduart Ndocaj

 

11276201_1054476591247189_46906943_n 11311723_1054481597913355_74665964_n
11329620_1054528644575317_565787450_n
11334335_1054472957914219_578417404_n 11348953_1054472934580888_1191089762_n 11356111_1054483697913145_348599681_n 11354718_1054472977914217_439142595_n