Bashkimi Ndocaj & Frokaj, Manatia braktis Tushen

11287136_459246300909347_1592240292_nEfekti i bashkimit Ndocaj & Frokaj jep sinjalin e pare ne komunën e Kolshit ne fshatin Manati. Tushen e presi 30 veta dhe një pjesë janë jabanxhi . Bashkimi im me Z. Fran Frrokaj me ne fund beri te mundur qe te gjith Manatisit u bashkuan kundër Tushes dhe Kadelit . I falenderoj te gjithe nga zemra .Manatisit qe zgjodhën te jen pjesë e fitores me z. Fran Frrokaj dhe te dezertojnë mashtruesit dhe hajdutet e LSI, kam bindje se ato Deputet qe ne i zgjodhëm ne kto 24 vite nga Manatia per te na sherbyer neve , këta s’arritën te vendosin edhe një llapmë dhe një pllakë për tortura këta e tradhtuan Manatin dhe fshatrat e tyre duke menduar veç për familjet e tyre dhe aspak për Manatisit qe I votuan , Po ju premtoj se një trotuar dhe një ujësjellës dhe rrugën për ne autostradë ketë bashkëfshataret e mi do ta beje Fran Frrokaj si krytari i ardhshëm i bashkisë Lezhe me mbështetjen e Eduart Ndocaj dhe me mbështetjen tuaj miq . Te votojmë Fran Frrokaj është zgjidhja e duhur. Ka deklaruar Z. Ndocaj me nje postim ne Facebook.