Demokristianio dhe krytari PDK z.Nard Ndoka ben thirrje nga Shkodera Demokristiane Votoni Partinë Demokristiane të Shqipërisë, PDK, Nr.58!

11010535_871005042964999_910754858432920326_n krytari PDK z. NARD NDOKA DHE zv: KRYTARI Z. EDUART NDOCAJ ne firmosjen e peticionit per voten e emigranteve dhe bashkimi i dy forcave FDSH dhe PDK.

Sot, takim në Bashkinë e Shkodrës me këshilltaret dhe strukturat drejtuese të Partisë Demokristiane të Shqipërisë. Organizimi i strukturave në çdo njesi lokale, kordinimi i fushates nga shtabi i degës, janë detyrat funksionale, qe u vendosën në takimin e sotshëm. Z.Luli, Kryetar i Degës së PDK-se, i cili kryeson edhe listën e keshilltarve Demokristianë të Bashkisë Shkodër, është drejtuesi i fushatës dhe i ngarkuari për kordinimin e fushates, si grup keshilltaresh, por edhe të strukturave drejtuese te N/Degëve në Komunat aktuale. Të pranishmit u njohën edhe me marrveshjen per bashkëqeverisjen lokale me Koalicionin Qeverisës, si dhe me marrveshjen për bashkëqeverisjen Qendrore dhe përfaqesimin e PDK-së.
Objektivat janë te qarta, përfaqesim dinjitoz në këshillin bashkiak dhe në strukturat lokale.