Eduart Ndocaj dhuron 15% te votave duke marre me shume vota majtas per fitoren e sigurt te Fran Frrokaj .

shkodra-300x144 Pubblicazione2Pubblicazione2

 

Te pa vendosur 5% – Eduart Ndocaj 15% – Viktor tusha 35% — Fran Frrokaj 45%

Eduart Ndocaj ish kandidati i Rilindjes per Qarkun Lezhe dhe nje kandidat I pa indotkrinuar politikisht dhe i pa perlyer ne aferra korruptive ne keto 24 vite demokraci . Eduart Ndocaj qytetaret e qarkut Lezhe e votuan te djathte dhe te majte me 23 Qershor 2013 edhe pse ishte i gjashti ne liste e Rilindjes  ai punoj me ndergjegjie dhe me bindieje se do sillte nje te ardhme me te mire per qytetaret e Lezhes .Shkaku se pse ishte me i pranueshmei ne skuadren e Rilindjes  edhe pse ishte ne vendin e gabuar  Eduart Ndocaj, ky zotri eshte  Nje nder  biznesmenet me te  sukseshem ne Milano te Italise dhe nje nder 15 biznesmenet me te sukseseshem nga viti 2000 deri 2013 ku ministria Italiane i dha edhe medalien te arit per zhvillimin ekonomik si sipermarres i sukeseshem ne Lombardi. Edhe pse ne lezhe ai solli fitoren e qeverise Z.Ndocaj kishte 20 muaj qe bente opozite qeverise Rama&Meta per mos zbatimin e programmi qe shpalosi me 23 qeshor dhe kishte shpallur deshiren per te kandiduar per krytare bashkie si i pamvarur . ne keto muaj ai investoj ne disa rruge dhe disa monumente u gjend per disa familie Lezhjane ne nevoj per ndihma ekonomike dhe kishte fituar mbeshtetjen e shumices se qytetareve te Lezhes , Dalia nga gara e bashkise  dhe mbeshtetja per z. Fran Frrokaj eshte nje armet kunder kualicionit Ps&Lsi duke qenese z,Ndocaj po te vazhdonte kete gare edhe pse sondazhet ishin ne rriteje rrezikonte qe bashkine tua dorzonte akoma sektit monetare LSI dhe krytarit aktual z.Tuasha , z. Eduart Ndocaj ne keto

 

zgjedhje merr mbi 5500 vota majtas edhe djathtas 15% te votuesve ne rrethin e lezhes simas nje sondazhi te bere nga studio Scuoala Politik LIDERSHIP Milanome seli be Milano dhe ne bashkëpunim me Smart COLL me zyre ne Tirane  . Kjo siguron fitoren e sigurte Pd dhe z. Fran Frrokaj duke larguar njeher e mire sektin monetar LSI nga Rrethi i Lezhes .

 

Prandaj edhe bashkimi me z Fran Frroku ku z. Ndocaj e Cileson si shpëtimtarin e Lezhes nga ky sekt monetare te LSI dhe sklleverite saj te qorruar per pushtet . dhe bashkimi i ktyre dy Liderve Lezhjane  Ndocaj&Frrokaj eshte nje arme e sigurte dhe nje strategji per ti larguar nga Lezha njeher e pergjithmone .