Eduart Ndocaj falenderon mbeshtetesit e tije :Mbi njemi mesazhe pozitive arrine ne faqet e FB per mbeshtetjene e demokracise.

11188316_453830421450935_297114374644174014_n

11209695_453829324784378_1091265031832539473_n

11224487_453829908117653_2919013063175197324_n

11231754_453830334784277_1611750751792951752_n

10489739_453830308117613_8307038667998121921_n

10489739_453830361450941_4412409584899487538_n

11011049_453830528117591_9007328624022141250_nDua te falenderoj te gjithe ata qe po me mbeshtesin ne kete vendim te veshtire te marre per te mos kandiduar per bashkine e Lezhes dhe i uroj nje fitore te thelle mikut tim Fran Frrokaj poashtu i uroj nje humbje te thell sektit monetar LSI dhe skllavit te saj Tusha dhe mas hubjes te kemi drejtesi ndaj tije per demet qe I ka bere Lezhes dhe Lezhjanve . U kerkoj ndjes per ke kam zhgenyer dhe per ato qe me Kan kritikuar ne nje far menyre u kam nje borgj moral .