Eduart Ndocaj i lutet Zotit te perbashket te Katolikeve dhe Myslimaneve Ortodoks dhe Betakshi per familien Tradicionale Shqiptare votoni j Fran Frrokaj Per Lezhen eshte Garanti Families Lezhjane,Jo keta te Rilindjes .

Eduart Ndocaj i lutet Zotit te perbashket te Katolikeve dhe Myslimaneve Ortodoks dhe Betakshi per familien Tradicionale Shqiptare votoni j Fran Frrokaj Per Lezhen eshte Garanti Families Lezhjane,Jo keta te Rilindjes .

O ZOT NA NDIHMO ME 21 QESHOR votoni j Fran Frrokaj Per Lezhen eshte Garanti Families Lezhjane !!!

-O SOT O KURR PER TE ARDHMEN E FAMILIES SHQIPTARE ,
-SOT U BINDA EDHE ME SHUM SE KAM ZGJEDH RRUGEN E DUHUR .
-SOT MU KUJTUNE FJALET E BABES SE KTA TE PS JAN PE……TA
-SOT U BINDA SE KTA TE MARTOJNE ME ZOR PO SPRANOVE.
-SOT U BINDA SE RILINDJA KISHTE KUPTIM E VELISE ME G99shat.
– SOT U BINDA SE ZDUHET MET ZAN NATA JASHTE SE ESHTE QELB SHQIPERIA NGA G99.
-SOT U BINDA SE RILINDJA ESHTE TE SEMURTE NGA PRAPANICA
-SOT U BINDA PSE HOLLANDAN DHA OK PER NE EUROPE PASI KOMPLET QEVERIA FJETI 3 NET NE AMSTERDAM.
-SOT U BINDA SE KTO STE VRASIN PA TE PERDHUNUAR .
-SOT U BINDA SE META&RAMA THONE SE VEQ GRATE DUHET TE QEVERISIN SE SKAN BURRA KTO TE RILINDJES.
-SOT U BINDA SE PO SE LARGUME KETE QEVERI SHQIPERIA KA MARR FUND.