Eduart Ndocaj jam me Kuksianet dhe fukarejt Qeveria Rama&Meta anti Veriore dhe kunder fukarenjeve.

Home » Kryesore » Eduart Ndocaj jam me Kuksianet dhe fukarejt Qeveria Rama&Meta anti Veriore dhe kunder fukarenjeve.

By Redaksia on May 5, 2015. No Comments

Kjo qeveri Anti veriore duhet te kuptoje se ska rrug dalje me kete ndarje krahinore qe ka bere ne keto 2 vitet qeverisie .
Jam me KUKSIANET dhe me kauzen e tyre varferia ka pushtuar Kuksin dhe gjith veriun dhe per kete ka pergjegjsi ish ministri Mirqenjes Sociale dhe sot kandidat I PS per Tiranen Erion Veliaj dhe qeveria RaMeta qe deshtoj totalisht me punsimin , energjine, dhe taksat ku jan dyfishuar ne 2 vite dhe tani arreston edhe njerzit qe protestojne kjo eshte haptas shkelie e te drejtave te njeriut dhe shkelje e demokracise . Sepse gjdo qytetare ka te drejte te protestoje dhe te mos jet dakord me nje qeveri dhe menyra demokratike eshte protesta por qe verie me lakejt e saje me arme ne dore arrine te shtypin nje proteste siq bente enveri ne kohen e tije . KJO QEVERI KA DESHTUAR NE GJDO DIGASTER DHE KJO DËSHMON QARTË KU MAS 25 VITESH SHQIPTARET PO EMIGOROJNE SI NE 92.

Leave a Reply