Eduart Ndocaj votoni me 21 qeshor Kshilltaret e PDK VOTONI N*58

Home » Kryesore » Eduart Ndocaj votoni me 21 qeshor Kshilltaret e PDK VOTONI N*58

By edi on May 23, 2015. No Comments

Sì krytar I FDSH DHE Zv. Kryetar I PDK ftoj te gjithe Emigrante shqiptare qe duan te kontribuojne per demokracine ne Shqiperi te votojne me daten 21 qeshor Kandidatet per kshilltaret Bashkiak Kandidatet Demokristiane , Kandidatet PDK per nje qeverisie vendore me dinitoze ndaj te majte apo te Djathte qofshin ato krytare, kshilltaret Demokristian do jen garancia e mirqeverisjes se Bashkise , Garancia e Demokracisë ,Garci e fjales se qytetarëve ne te miren e tyre . VOTONI KANDIDATET E KSHILLIT BASHKIAK TE PDK VOTONI N * 58 PER ZGJEDHJET E 21 QERSHORIT.

Kryetari FDSH dhe
zv . krytari PDK
Eduart Ndocaj
www.fdsh-al.com

Leave a Reply