Eduart Ndocaj:Erion Velia Deshtoj me socialen Erion Velia rrezik per Tiranen .

Deshtoj me socialen Erion Velia rrezik per Tiranen .
Kurbeti nje plage e madhe e shoqerise shqiptare ku ne vitin 92 braktisen shqiperin mbi 1 milion shqiptare nga Varfëria dhe skamja qe i la komunizmi . Sot mas 24 vitesh demokraci po perseritet e njejta histori tani jo nga diktatura po nga politika shqiptare nga politikanet e korroptuar dhe te pa shpirte . I Ftoj gjithe shqiptaret qe duan te largohen nga shqiperia per ne BE si azilan , te mos largohen mos i shisni pasuritë qe ken per nje te ardhme te pa sigurte ne Europe . Duhet te luftojme dhe te punojme ne shqiperi kunder politikes aktuale dhe te ndeshkojme me vote gjdo qeverisie vendore apo qendrore . Nuk eshte azili e ardhmja e femijeve tuaj po shqiperia e Largim i mafies politike nga qeverisia .