FAKTE PËR KOMBIN SHQIPTARË:

Adolf Hitler cilësohet si njeriu më i urryer i Planetit, por në lidhje me Kombin Shqiptar ai ka qënë i prerë.
Kurë Serbia dhe Bullgaria kërkuan në Berlin të merrnin nën zotërim Trojet Shqiptare, Adolf Hitler ju kërkoj të përsërisnin pyetjen.
Pas heshtjes së tyre, Hitleri ju jep përgjigjen tronditëse:
“Populli Shqiptarë është rracë Arjane dhe meritojnë të jenë Zotër të Ballkanit””
Pra mendoj se dhe Europa për këtë shkak ka urretje ndaj Kombit tonë, por gjithësesi Adolf Hitler tha hapur një realitet të pa mohueshëm ndaj Kombit tonë Shqiptar.