FITORJA E FRAN FFROKAJ VJEN NGA KOMUNA KOLSH , SONTE NE OREN 19.00 TAKIMI RRADHES TEK SHKOLLA 9 vjeqare DOD GEGE MANATI.

10931081_453923548108289_7467150826748195918_n (1)Te dashur bashkefshatare te mije te Manatise , te Gruke Manatise,Te Malsise ,Te Murrizes, te Barbullojes ,Te Patalojt.Sot ne oren 19:00 kandiati i djathte per Bashkine Lezhe Fran Frrokaj zhvillon nje takim me banoret e fshatit Manati tek shkolla. Ju bej thirrje te gjihe banoreve te ketij fshati qe ti bashkohemi ketij takimi qe ti japim nje sinjal te qarte rilidjes qe Manatia do votoje masivisht per Fran Frrokajn, pasi fitorje e thelle do vije pikerisht ka Komuna e Kolshit kunder atyre qe e mashtruan tash 4 vite qe ne i kemi zgjedhur.
TE VOTOJME FRAN FRROKAJ PER NDRYSHIMIN E KOMUNES KOLSH ESHTE NJERI PUNTOR DHE I BESES .