Fran Frroku nje shprese per qytetaret Lezhjan:Pritje madhështore e Kryetarit z.Lulzim Basha ne Lezhe

Home » Kryesore » Fran Frroku nje shprese per qytetaret Lezhjan:Pritje madhështore e Kryetarit z.Lulzim Basha ne Lezhe

By edi on May 25, 2015. No Comments

11264972_1615590718652711_7998256785251986762_n

Pritje madhështore e Kryetarit te Partisë Demokratike z.Lulzim Basha dhe kandidatit te Partisë Demokratike për Lezhën z.Fran Frrokaj..nga banorët e Komunës Shënkoll ..Fitore…..

11236466_1615591151986001_3125559257113084815_n

Pritje madhështore e Kryetarit te Partisë Demokratike z.Lulzim Basha dhe kandidatit te Partisë Demokratike për Lezhën z.Fran Frrokaj..nga banorët e Komunës Shënkoll ..Fitore…..

10336608_1400426800285163_9181115110520583273_n

Pritje madhështore e Kryetarit te Partisë Demokratike z.Lulzim Basha dhe kandidatit te Partisë Demokratike për Lezhën z.Fran Frrokaj..nga banorët e Komunës Shënkoll ..Fitore…..

11236466_1615591151986001_3125559257113084815_n

Pritje madhështore e Kryetarit te Partisë Demokratike z.Lulzim Basha dhe kandidatit te Partisë Demokratike për Lezhën z.Fran Frrokaj..nga banorët e Komunës Shënkoll ..Fitore…..

11312643_10205683529961177_6203553414786163079_o

Fitorja jonë u bekua edhe nga historia e Kalasë së qendresës së Lezhës.Ne kemi mbeshtetjen e popullit dhe nuk importojmë stafin sa në një takim në një tjeter per të sfumuar realitetin si pala kundershtare.Bashkë jemi shumë.Fitore !

11057702_1615617558650027_4622808347891116126_n

Fitorja jonë u bekua edhe nga historia e Kalasë së qendresës së Lezhës.Ne kemi mbeshtetjen e popullit dhe nuk importojmë stafin sa në një takim në një tjeter per të sfumuar realitetin si pala kundershtare.Bashkë jemi shumë.Fitore !

Fitorja jonë u bekua edhe nga historia e Kalasë së qendresës së Lezhës.Ne kemi mbeshtetjen e popullit dhe nuk importojmë stafin sa në një takim në një tjeter per të sfumuar realitetin si pala kundershtare.Bashkë jemi shumë.Fitore !

Pritje madhështore e Kryetarit te Partisë Demokratike z.Lulzim Basha dhe kandidatit te Partisë Demokratike për Lezhën z.Fran Frrokaj..nga banorët e Komunës Shënkoll ..Fitore…..

Leave a Reply