Frikacaket e Rilindjes nzjerrin armet kunder Fukarenjeve te kuksit.

Home » Kryesore » Frikacaket e Rilindjes nzjerrin armet kunder Fukarenjeve te kuksit.

By Redaksia on May 4, 2015. No Comments

11212612_10204522087507970_2865515316361356501_oPolicia e shtetit degjeneron sot ne Kukes kur Shefi i Krimeve nxjerr pistoleten ne menyre krejt te paligjshme gjate shtypjes me dhune te protestes ne momentin kur po arrestonin organizatorin Nderim Lushi. Qeveria din te flas dhe perdor vetem nje gjuhe: gjuhen e dhunes dhe shtypjes se fjales se lire dhe protestes qytetare. Kemi bere me dije te gjithe instancat shqitpare dhe nderkombetare per kete akt makaber. Personi ne foto do te procedohet penalisht. Avokati Altin Goxhaj ka marre persiper te kallezoj penalisht Shefin e Krimeve.

Leave a Reply