Haxhinasto detyron firmat private të punësojë njerëz në këmbim të votave

kukesMinistri i Transporteve Edmond Haxhinasto po detyron që kompanitë private në Kukes të marrin njerez në punë njerëz në kembim të votave të tyre për kandidatin e LSI-së Hasan Halilaj.

Sipas “Za Lart” punonjësi me inicialet N.S i kontraktuar në njërën nga këto kompani, thotë se janë punësuar 60 punonjës që nuk kryejnë asnjë punë, por vetëm rrinë gjatë gjithë dites dhe të gjithë e dimë se ato kanë ardhur vetëm në këmbim të votave për Hasan Halilajn.

Kjo ndodh kur punonjesit e kontraktuar me kontratë të rregullt kanë tre muaj pa u paguar, per mungesë likuiditeti të kompanisë pasi nuk janë likuiduar punimet nga ministria.