Inspektorët e Mjedisit bllokojnë punimet e ujësjellesit në Peshkopi

kajaPunimet e ujesjellesit ne Peshkopi u bllokuan nga Inspektorati i Mjedisit. Nuk dihen shkaqet e sakta per kete vendim, por thuhet se ka lidhje me dokumentacionin. Behet fjale per bllokimin e punimeve per ndertimin e ujesjellesit te ketij qytetit, financim i qeverise austriake me vlere 4 milion euro.

Por ndersa nuk jepet asnje shpjegim per kete akt, njeri nga inspektoret Shetim Kaja sulmon gazetarin e ABC News Neki Feta, i cili po ndiqte nga afer zhvillimin e ngjarjes. Kaja fyen dhe kercenon gazetarin ne prani te policise, e cila deri ne keto moment nuk ka pranuar as te marre denoncimin e gazetarit.