Krytari i PDK Z.NARD NDOKA thote se Vota e kesaj zone me ka rritur dhe forcuar politikisht. Me kanë votuar si Kryetar Bashkie, ne vitin 1996, duke fituar me 72%

Zgjedhsit e Bashkisë Vau-Dejës gjithmonë kanë votuar me intuite, me zgjuarsi, kanë votuar njeriun dhe jo partite! Është një elektorat që orientohet qartē, me vizion dhe guxim! 
Vota e kesaj zone me ka rritur dhe forcuar politikisht. Me kanë votuar si Kryetar Bashkie, ne vitin 1996, duke fituar me 72%, kundrejt disa kandidateve të partive. Kandidati i PD me 9% dhe i PS me 11%, emancipim politik dhe mesazh i qartë, vite me parë! Gjithashtu me kanë votuar edhe kur kam mbajtur sigla të ndryshme politike (PD, PDR e PDK), mirenjohje përjetesisht kesaj zone!
Jam i bindur, se edhe kesaj here do votohen kandidatet dhe jo partitë që diktojne dhunshëm fushaten! Partia Demokratike prishi çdo ure bashkepunimi me qytetarët e kesaj zone duke propozuar në menyrë te ‘dhunshme’ një kandidat problematik dhe të pa pershtatshem për drejtimin e Bashkisë!
Ndaj ju ftoj të votoni Z.Gjokë Lleshi, si kandidatin më të mirë, por edhe për vazhdimin e traditës, se orientimit të votës për të dhënë mesazhin e duhur!