Lezhë, Fran Frrokaj në Zadrimë: Qeveria u kujtua vetëm për zgjedhje –

Lezhë, Fran Frrokaj në Zadrimë:
Qeveria u kujtua vetëm për zgjedhje 

“Përfaqësoj hallet e banorëve të të gjithë rajonit të Lezhës, probleme që fatkeqësisht gjatë 2 viteve të fundit janë shtuar ndjeshëm.” Kështu e ka nisur bashkëbisedimin me banorët e fshatrave Dragush e Koterr në Zadrimë kandidati i djathtë për Bashkinë e Lezhës Fran Frrokaj.

Sipas tij përfaqësuesit aktualë në qeverisje janë rikujtuar sërish se ka votues në këto zona dhe duan që të kenë të tyren edhe Bashkinë e Lezhës.

Pasi është njohur me problemet e zonës, kandidati Fran Frrokaj ka bashkëbiseduar nga afër me të pranishmit në këtë takim të cilët i ka siguruar se investimet e kërkuara prej tyre janë lehtësisht të realizueshme, pasi ky është edhe vullneti i tij. – See more at: http://shqiptarja.com/news.php?id_legami=170406#sthash.L5vEBv2h.dpuf