Lideri i Demokristianeve z.Nard ndoka Takim në Bashkinë Vau-Dejës, me strukturat dhe kandidatët për këshillin bashkiak. VOTONI PDK N°58

11295722_10204049189136935_1707287031542128839_n 11222297_10204049190496969_2081110093274854467_nTakim në Bashkinë Vau-Dejës, me strukturat dhe kandidatët për këshillin bashkiak.
Takim me kandidatin për Kryetar Bashkie Z.Gjoke Lleshi dhe me stafin e fushatës, konstatova nje epersi ndaj kandidatit tjetër, i cili ka mbetur i braktisur në fushate!
Z.Gjoke Lleshi mbeshtetet nga tre Kryetare Komunash (Mnele Vig, Hajmel dhe Temal), nga kontaktet e shumta, me rezulton një epërsi e dukshme drejt fitorës së Bashkisë nga Z.Lleshi.
Si drejtues prej disa vitesh në këtë Bashki, si përfaqësuës politik i zgjedhur pesë herë radhazi në këtë zonë, ju bej thirrje të votoni Partinë Demokristiane të Shqipërisë, kandidatin për Kryetar Bashkie Z.Gjoke Lleshi, si zgjedhja më e mirë për komunitetin dhe të ardhmën e Bashkisë Vau-Dejës!