LSI detyron grate fason me dal ne miting per Tushen

11118053_10204947201493403_261567554656500290_n (1)

11188242_10204947202133419_4711603286444382861_n

11181806_10204947202613431_7391854693972579492_nNga Alfrida Dedgjonaj: dhimbshme kur shikon gratë dhe vajzat e biznesit fason që nën presionin e vendit të punës dhe bukës së gojës detyrohen të bëhen pjesë e shfaqjeve teatrale te Rilindjes!
Por, siç duket, dhuna dhe presioni nuk po funksionojnë më!
Skena ku pritej të luhej KOMEDIA e radhës e RILINDJES, edhe sot, si ditët paraardhëse, mbeti BOSH!