Mbi 10 mije Emigrante kerkojne Kryeministrit te votojne me poste.

11219250_454392488061395_2270520788821265386_n

11219302_454392954728015_6823854940891818519_n

11059252_454392641394713_8523523239160769627_n

11146572_454392681394709_284306579175352566_n

10394639_454392551394722_6145481715362406032_n

11188461_454392774728033_568365005528420318_n

11245483_454392701394707_8652041761456658998_n

11196335_454392578061386_1028010637400070848_n

10931026_454392784728032_445876653611144946_n

11212780_454392744728036_6886076147172692839_n
Mbi 10 mije emigrant kan firmosur onlaine dhe ne leter per voten e emigracionit I kerkoj kryeministrit z.Edi Rama te miratoje nje dekret per voten e emigracionit qe eshte mbi 60% e popullsise qe i mohohet tashe 24 vite , edhe Kosova 5 vite shtet e arriti kete sukses te votojne me poste , Po ishe ti zoti kryeminister se 2 vjet me pare premtove ne Milano brenda 100 diteshit te pare se do beje te mundur voten e emigracionit ku jetojme po akoma ase qe e ke perfolur ne parlamen. Poashtu edhe Ministri per emigracioni z.Erion Velia mashtroj ne gjdo qytet te Europe se do beje te mundur voten e emigracionit eshte koha qe te pakte nje premtim per shqiptaret ta permbushish si qeveri mos deshto edhe tek emigrantet qe po mbajne gjalle ekonomine shqiptare tash 24 vite, dhe politika si ka dhene asgje ne kembim emigranteve veq deshperim