MIMI KODHELI FALENDERON EDUART NDOCAJ DHE FAMILIEN E TI:PO PSE ME URREN ME SHUM SE DJALLIN MUA KJO.

Po pse ajo me urren me shum se djallin – une veq te mira i kam bere ksaj zonje , pse nuk mori guzimin te me japi vendin tim ku me takonte po zgjodhi njerzit me servila dhe negativ rreth saje , apo pse isha me prejardhje i persekutuar dhe kolak dhe kisha dinitet dhe burreri , dhe ajo me prejardhje komuniste dhe si perkisja ideologjise komuniste.Gjithsesi ajo eshte borgjlie ndaj meje jo une ndaj Mimi Kodheli .

MIMI KODHELI FALENDERON EDUART NDOCAJ DHE FAMILIEN E TI
YOUTUBE.COM