MIMI KODHELI KONSIDERAT TE LARTE PER EDUART NDOCAJ :PO PSE E MASHTROJ AJO ?

Kisha nje pyetje per ju miq si mund ta quani nje njeri te tille ?SHIKO VIDEON.
eshte e pa kuptueshem qe kjo zonje mas 23 qeshorit qe fituam zgjedhjet , mbas gjithe ketyre fjaleve madheshtore ndaj personit tim , tani te jeme njeriu me i urryer per kete zonje . po kjo nuk ndodhi mas 1 apo 5 muajve ndodhi direkt mas dates 23 qeshor pra kjo ishte pergaditur shpirterisht te merrte mandatin ne lezhe dhe te na vente shkelmin te gjitheve edhe mua qe i ruajta b… per 60 dite ne fushate dHe e trajtova sikur te ishte e shtpise tone jo nje njri i ardhur me partashut ne shtepine tone.Dhe sot vjen ne lezhe per votat e LSI pas 2 vjetesh qe lezhes i ka pruar ajo vetem 1.000 thase bosh ne permbytje , dhe me pa turpesine me te madhe vjen ne lezhe per tushen qe ajo e quante hajdud ordiner . nje grua mosmirnjohese dhe e pa skrupullt per nje karrige.

MIMI KODHELI KONSIDERAT TE LARTE PER EDUART NDOCAJ RILINDJA NE MANATI ,
YOUTUBE.COM